"Mun syömmeni tuulikannel on, sen kielissä laulu on lakkaamaton."

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Big, big dreams

Anoppi haastoi blogissaan paljastamaan rahantuhlaushaaveitani, materialistisia tai ei-materialistisia, kuinka haluatte. Siis ohjeistus meni jotenkin niin, että "jos sinulla olisi käytettävissäni kaikki maailman rahat, niin mihin viiteen kohteeseen niitä ensisijaisesti käyttäisit". Nyt pisti anoppi pahan. Tasan tarkkaan tiedän miten millin lottovoiton käyttäisin, mutta että "kaikki maailman rahat"... Nyt taitaa lähteä mopo kartanonrouvan käsistä, tai ainakin kontrolli pettää. Hmm, mietitään.Kohde 1: vanhustenhoito on armaassa kotomaassamme niin kehnolla tolalla, että siihen saisi upotettua tolkuttomasti rahaa. Olisipa hienoa että hoitaja saisi istua pitämässä vanhusta kädestä vaikka kaksi tuntia yhteen menoon, ilman huonoa omaatuntoa työajan käytöstään tai pelkoa esimiehen moitteista. Vaippoja saisi vaihtaa vaikka kerran tunnissa jos sikseen tulee. Olisi pilatesta, tai chi'ta, vesijumppaa, puistojumppaa, konserttia, humppaa ja ties  mitä happeninkiä pitkin päivää. Ja konjakkisnapsit illan tullen, ihan oikeata tavaraa, ei mitään yhden tähden jallua. Hopealusikat ja kaviaaria. Sunnuntai-iltapäivän shampanjabrunssit. Ihmisarvoista elämää kaiken kaikkiaan.Kohde 2: matkustaisin ympäri maailmaa ja vaikka kuuhunkin jos mahdollista. Välillä kotiin pyykkejä pesemään, ja taas tien päälle. Ei tarvitsisi ahtaissa turistiluokissa kärvistellä vaan matkat taittuisivat vähintään business-luokassa, firstissä jopa jos sellaista olisi tarjolla. Viiden tähden hotellit ja henkilökohtaiset limusiinikuskit. Priority-sisäänpääsy kohteeseen kuin kohteeseen. Ja helikopteri alle jos kohde vaikeapääsyinen. Veljeni kanssa ollaan joskus todettu, että tiputtiin lapsena matkustuspataan, ja siinä syy siihen että veri vetää aina tien päälle. So many places to see! (Terkut veljelleni Vietnamiin...)Kohde 3: lapset saisivat autot ja asunnot, sehän on selvä. Mutta elämään pitää oppia omillaan. Alkusysäys annetaan, resurssien mukaan, mutta työ pitää tehdä itse. Jotain rotia... Mahdollisia lapsenlapsia sen sijaan lellittäisiin hävyttömän ja holtittoman paljon, hihii.

Kohde 4: suurin unelmani tätä nykyä on pieni ja laadukas hotelli jossain Välimeren maassa. Siellä toimisin ehtoisana emäntänä, hyvän henkilökunnan avustuksella ja oman perheeni ympäröimänä. Niin, siihenhän minulla olisi mahdollisuus vaikka heti huomenna niillä "kaikilla maailman rahoilla". Shekin voi lähettää jo, kiitos! Itse asiassa: luovun kaikesta muusta jos saan vain tämän yhden toiveen toteutettua.Kohde 5: nyt tuli stoppi. Vieläkö jotain? Nyt keksin. Merkkikäsilaukkuja (ja käsineitä, huiveja, lompakoita, kenkiä) kaikilta mahdollisilta muotitaloilta. Louis Vuitton. Gucci. Dior. Hermes. Lanvin. Mitä niitä nyt onkaan. Liikenisi ystävillekin lahjaksi tai iloksi muuten vaan.

Maailmankaikkeuden laki toimii niin, että tämä kaikki on mahdollista kun vain oikein kovasti haluaa. Ilmeisesti en ole vielä tähän päivään mennessä tarpeeksi tahtonut... Hotelli Ranskassa - olen tulossa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti