"Mun syömmeni tuulikannel on, sen kielissä laulu on lakkaamaton."

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lohikäärmeen vuosi

Kiinalaisen astrologian mukaan siirryimme 23.1.2012 Lohikäärmeen vuoteen, joka vaihtuu 10.02.2013 Käärmeen vuodeksi. Kiinalaisessa horoskoopissahan on kaksitoista eläinmerkkiä, jotka vuorollaan hallitsevat vuotta antaen sille erilaisia merkityksiä. Voimakkaan ja rohkean Lohikäärmeen vuosi lupaa vanhoista, aikansa eläneistä kaavoista irtautumista, oikein ajoitettua riskien ottamista sekä ilman odotuksia uusille mahdollisuuksille avautumista. Vuoden elementti on vesi, joka tuo Lohikäärmeen vuoteen myös avoimuutta haasteiden kohtaamiseen ja tyyntä keskittyneisyyttä.Lohikäärmeen vuosi on siis oiva ajanjakso saada aikaiseksi ratkaisuja uransa ja mahdollisen bisneksen suhteen. Nyt on myös korkea aika luopua asioista, jotka ovat taakkoja eivätkä vie eteenpäin. Tänä vuonna on uskallettava olla rohkea ja tehdä niitä asioita, joita on aina halunnut tehdä. Jos unelmoit omasta yrityksestä, toteuta se nyt. Jos olet aina halunnut kiertää maailmaa, tee se tänä vuonna. Jos kannat parisuhde- tai muuta taakkaa, uskalla ottaa siitä irtiotto vihdoin (jos se on sitä mitä aidosti haluat). Tänä vuonna unelmat oikeasti toteutuvat, kunhan uskallat olla rohkea. Rohkea kuin Lohikäärme.Jokaiselle eläinmerkille tämä vuosi antaa myös henkilökohtaisia teemoja. Jäniksen vuonna syntyneelle tämä vuosi antaa parhaat avut suhteiden perustamiseen, liiketoimien loppuunsaattamiseen sekä neuvotteluihin ja keskusteluihin. Jäniksen vuonna syntyneenä luin mielenkiinnolla, että tänä vuonna kannattaa kehittää itseään ja opiskella jopa uutta ammattia tulevaisuutta ajatellen, näköaloja laajentaen. Eipä liene ihme että olen ensi viikolla menossa haastatteluun liittyen opiskelupaikkaan... Tuskin ihan sattumaa? Lemmenkin pitäisi tänä vuonna leiskua jälleen. Sehän sopii!Kiinassa on tapana kirjoittaa uutta vuotta koskeva unelma paperille ja laittaa se punaisen kirjekuoren sisään. Kirjekuori sijoitetaan kodissa johonkin arvokkaaseen paikkaan. Sieltä se sitten jonain päivänä löytyy ja voit tarkistaa kuinka hyvin systeemi toimii. Kartanossa punainen kirjekuori on jo "piilotettu". Vuoden päästä kerron teillekin mikä unelma Lohikäärmeen vuonna toteutui.

Lohikäärmeen vuosi on voimallinen vuosi ja houkuttelee helposti "vääriin unelmiin". Pitää siis olla tarkkana unelmiensa kanssa; niiden on syytä olla sellaisia, joita oikeasti haluaa sydämestään ja sielustaan, eikä ahneuttaan. Sisintään kannattaa kuunnella ennen kaikkea. Luota intuitioon.Toivotan kaikille mitä parhainta Lohikäärmeen vuotta ja unelmien toteutumista! Minulla jo yksi unelma oli lähellä toteutua. Ehkä silmäleikkaus sittenkin tuli juuri tähän saumaan ihan tarkoituksella. Liekö maailmankaikkeudella ollut asiaa... Onhan kaikella kuitenkin tarkoituksensa.

"Naisella pitää olla oma huone ja viisisataa puntaa vuodessa."
- Virginia Wolf -

2 kommenttia:

  1. Kiinalaisessa horoskoopissa on totta ainakin toinen puoli. Olen hevonen ja meillä asuu rotta. Ja sen kyllä huomaa!

    VastaaPoista
  2. Hevonen lentää tänä vuonna uusissa tuulissa näyttäen pitkää nenää viime vuodelle, ja rotta taasen hyppää lohikäärmeen selkään ja liihottaa voittoisissa merkeissä. Hyvin siis asiat teidän huushollissanne. Meilläkin asuu muuten yksi rotta, tämä meidän esikoisemme...

    VastaaPoista